2014. április 1., kedd

#OOFejlécvadászat

Sziasztok! Mint már említettem lesz egy játék a blogon, ahol nyerhettek ingyen, soron kívüli fejlécet vagy teljes designt. Ezt a játékot hetente vagy két naponta fogjuk játszani. Fejlécet lehet nyerni, viszont ha neked nincs rá szükséged akkor kérhetsz helyette teljes designt! De inkább térjünk a lényegre.

Megadok két fotót, hogy lássátok milyen hangulatú is a fejléc. Ez azért alkalmas játék, mert ha épp induló blogod van, vagy épp szeretnél frissíteni a designjén akkor felhasználhatod, ha olyan színvilágban gondolkodsz. Természetesen itt lesz szavazás, hogy a következő fejléc témája milyen is legyen.

Ha nem tetszik a rajta lévő "karakter vagy bármi" nyugodtan átszerkeszthetem neked. De a nyertes és a résztvevők is figyeljék a blogot, hisz bármikor kiírhatom ki nyert. A nyertesnek meg kell írnia az alá a bejegyzés alá a blogja címét ill. ha akar változtatni. SOK SIKERT.

Hogyan vadászhatom le a fejlécet/designet? 
Ez egyszerű. Pusztán kommentelned kell a bejegyzés alá és pipálnod. Igen, tudom a pipa mit sem ér, mert nem látom ki volt, de ez jelképezi azt, hogy részt veszel a játékba, vagy ha szimplán tetszik az ötlet.
Akinek a LEGTÖBB megjegyzése érkezik azé a fejléc/design.
De figyelj, mert a legfürgébb kapja! értem én úgy, hogy az első legtöbb kommentelő.

Első játékunk témája; Tavasz. 

Vadászatra fel!!:)






2 megjegyzés: